12 Kasım 2012 Pazartesi

Nilgün Sarar’dan bugüne kadarki en etkili enerji şifa sistemi TUNE® (Ayar), dünya ile aynı anda Türkiye’de!






Yaşamınızı geliştirmek ve iyileştirmek mi istiyorsunuz?

Ailenize, arkadaşlarınıza ve çevrenize şifa mı vermek istiyorsunuz?

Hastalık ve rahatsızlıklarınızdan arınmak mı istiyorsunuz?

Daha fazla bir şeyler olması gerekli diyor ve yeni deneyimlere açıksanız…

TUNE® seminerine katılmanızın tam zamanı!

TUNE® (Ayar) seminerleri, enerji ile şifalandırma konusunda bugüne kadar okuduğunuz, uyguladığınız, bildiğiniz ve gördüğünüz çok şeyin ötesinde gerçekleşen, inanılmaz etkisiyle şaşırtacak ve şifa konusunda size bambaşka bir kapıyı açacak. TUNE®’a katılın, enerjinin ötesinde bir iyileşme yaşayın!

Peki, TUNE® nedir?

Doğadaki en mükemmel organizma, insandır. Ancak zamanla ve yaşamın getirdikleriyle, bu mükemmel mekanizmanın ayarı bozulabilir. TUNE® (Ayar), evrenin sonsuz enerjisi ile insan bedeninin mükemmel uyumunu standart hale getirmeyi sağlayan benzersiz bir şifa sistemidir. Vücudumuzda bulunan ve bizi evrenin tüm enerjisine bağlayan - insanlığın yaradılışı ve evriminden buyana geçen binlerce yıllık süreçte koptuğumuz - aksiatonal hatları (meridyen hatları da denir) kusursuz bir biçimde onarır. Şifa sürecinde sağladığı titreşim düzeylerini ve frekanslarını ayarlayarak yeni hatlar devreye sokar. Enerji ileten bu hatlar, daha önce sağladıkları bağlantılara ek olarak ışığı, bilgiyi ve sesi de taşır.

TUNE®, mevcut hatlarda ayarlama yaparak aktive ettiği evren-insan bütünleşmesi yanında yeni oluşturduğu enerji hatlarıyla, enerji, luminal ışık ve bilginin alışverişine olanak tanır. TUNE® şifa sistemi ile yeniden ayarlanan DNA kodları, hücreler, organlar ve kemikler, asıl sonsuz kaynakla iletişime geçer ve evrendeki hatları bedendeki hatlara uyumlar. Liflerle yeniden birleşimi gerçekleşir. Bu, yenilenme ve iyileşme demektir.

TUNE® semineri size ne yarar sağlar?

TUNE®’un temel hedefi, bedeninizi ve ruhunuzu güçlendirerek, yaşamda olabilecek en güçlü şekilde durmanızı sağlamaktır.


TUNE® seminerine katılım ve bilgi için;
t: 0212 287 70 83 - 0533 360 90 76
info@tunetolife.com • www.tunetolife.com
(Seminer katılımcı sayısı sınırlıdır.)