8 Kasım 2013 Cuma

Yeni Sevgiye ”Merhaba”

Bir ilişkiye başlarken yaşanılacak ilişkinin boyutunu belirlediğinizin farkında mısınız?

Peki, ilişkinizi karşı tarafa göre şekillendirdiğinizin?

Aslında ilişkimizi değil kendi öz benliğimizin değişmesine göz yumuyoruz. Derinlere indiğimizde ise sevgi ihtiyacımızdan dolayı bunu bilinçli olarak yapmadığımızı fark ediyoruz. Sadece bir süre de olsa mutlu olmayı tercih ediyoruz... Ama sadece bir süre... Zamanla karşı tarafın isteklerini karşılayamaz oluyoruz ve “artık çok sıkıldım, bu ben değilim, neler yapıyorum” gibi cümlelerle yüzleşiyoruz. Sonuç; hayal kırıklığı ile biten bir ilişki. Eve dönüyoruz “bana göre değildi, zaten olmazdı” gibi cümleler kuruyoruz. Halbuki bunu en baştan sen çizdin, ilişkinin nasıl ilerleyeceğini sen seçtin...
Artık bu kabuğu kırmanın vakti geldi. Öncelikle “ben” kelimesini iyice benimseyin. Çünkü siz önemlisiniz, çünkü siz değerlisiniz, çünkü siz birtanesiniz ve olduğunuz gibi mükemmelsiniz... Kendinizi sevin ve olduğunuz halinizle kabul edin.
Dilerseniz yazımın sonunda paylaştığım 21 gün boyunca  tekrarlamanız gereken telkin cümleleri ile kendinizi hazırlamaya başlayabilirsiniz
Kendiniz olun, kendinizle olun! Bir ilişkinin huzurlu ve mutlu devam etmesi için yapabileceğiniz en önemli şey “Kendiniz Olmak”... Düşünsenize maskesiz bir ilişkiniz var, olduğunuz gibisiniz. Kendinizi sorgulamaya ihtiyacınız yok . İlk defa karşı taraf “sen önceden böyle değildin, asla böyle davranmazdın” gibi cümleler söylemiyor size.  İşte tam bu anda bilinki ilişkiniz çok sağlam temeller üzerine oturmuş ve huzurlu bir yolculupğa doğru ilerliyorsunuz. Yani doğru yerdesiniz.
Çevrenin sizin için oluşturduğu sınırlardan sıyrılın. Bilinçaltınıza yıllarca işlenmiş olan sağlıksız kalıplardan uzaklaşın. Doğal olun, SİZ olun. Çünkü bu her iki tarafa içinde mutluluk verici olacaktır.

Saf ve berrak bir aşk yaşamı dileklerimle....


Kendin Ol, Kendini Sev, Kendine Güven Telkini

Bu çalışmamızı 21 gün boyunca günde bir kere  kendinizi rahat hissettiğiniz bir yerde yapmalısınız.

Öncelikle niyet ile başlıyorsunuz;
Bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde kendimi olduğum gibi kabul etmememe sebep olan zihinsel kalıpların dengeli olarak çözülmesi ve şifalanması için niyet ediyorum.

Niyet sonrası telkine geçebilirsiniz; (aşağıdaki cümleleri sesli olarak tekrarlayın)

Ben benim
Varlığıma şükrediyorum
Daima güvendeyim
Kendimi seviyorum
Kendimi seviyor ve olduğum gibi kabul ediyorum.
Hayatın akışına güveniyorum.
Sonsuz bereket ve bolluk hayatıma akıyor.
Benliğim bir ile uyumlu akıyor.
Ben en iyiyi hak ediyorum ve iyilik şimdi bana geliyor.